22.1.12

Näyttelyt 18.2.12

Ilmoitin sitten Loviisan mukaan 18.2. täällä Tampereella pidettäviin SHYn näyttelyihin. Paikka on vanha tuttu Virelä Ikurissa, jonne menee täältä Hervannasta bussilinja 13 ihan suoraan. Itse puuhastelen päivän lemmikkikääpiöiden sihteerinä, varsinainen tuomari on Janika Skofelt.

Loviisa menee sekä lemmikki- että ulkomuotoluokkiin, ajattelin vähän niinkuin kannatuksen vuoksi ilmoittaa sen molempiin. Olenhan jo jonkin aikaa miettinyt, että se pitäisi viedä vielä kerran lemmikkiluokkaan kun se on niin ihana käsitellä ja minun mielestäni muutenkin nuorekas ollakseen kohta jo kaksivuotias. Nähtäväksi jää, jakaako syyrialaisten lemmikkituomari Satu Karjalainen saman mielipiteen.
Ulkomuotoluokasta en odota sen suurempaa menestystä, Loviisa ei ole koskaan ollut tyypiltään mikään loistohamsteri ja yleensä nämä veteraani-ikäiset eivät pärjää nuoremmille. Parasta mitä ulkkiksesta voi olla tulossa on luultavasti "paras veteraani"-titteli (varsinkin jos on ainoa veteraani-ikäinen). Heidi Harju tuomaroi tällä tietoa lyhytkarvaiset syyrialaiset.

Ja sittenhän voi tietysti olla niinkin, että näyttelystä tarttuu mukaan talvikkotenava...

Ei kommentteja: