20.4.09

Kuulumisia

Blogin päätähti on jäänyt viime aikoina vähän varjoon, muttei se tarkoita sitä, että se olisi ollut itse jotenkin epäaktiivinen. Päinvastoin, joka ilta on kova vipellys. Katariina pääsee joka ilta ainakin hetkeksi touhuamaan vaatekomeroon ja yritämme koko ajan keksiä sille sinne (ja myös häkkiin) uutta tekemistä. Kiipeilemistä se aivan erityisesti rakastaa, koko ajan pitäisi päästä aina vain korkeammalle ja korkeammalle.
Ruokavaliota laajennetaan myös pikkuhiljaa koko ajan. Pari kertaa se on saanut lihaa, uusin tulokas ruokalistalla on päärynä, joka tuntuu maistuvan.
Valokuviakin yritin siitä ottaa joku ilta, mutta siitä ei tullut kyllä mitään. Se pikkuinen ei pysy paikoillaan hetkeäkään! Tässä kuitenkin joku vanhempi kuva, joka on otettu juuri siellä vaatekomerossa. Kuvassa oleva kirja on kyllä ihan muuten vain noin kuluneen ja repaleisen näköinen, se ei ole Katariinan tekosia.
Hassu juttu muuten, miten Katariinan punasilmäisyys näkyy noissa valokuvissa. Luonnossa sen silmät näyttävät ihan mustilta, samanlaisilta kuin virallisestikin mustasilmäisen Karamellin. Hunaja-kyyhkynharmaan silmien nimittäin tuleekin olla tummanpunaiset.

Ei kommentteja: