2.4.09

Vipellystä riittää

Tässä on ollut muutama päivä hiljaista meikäläisen ikioman hammassäryn takia, se vähän vaikuttaa kirjoitusinspiraatioon. Katariinalla sen sijaan on ollut turbo päällä jo monena iltana kun olemme ottaneet sen vaatehuoneeseen juoksentelemaan. Se on mahdoton vipeltäjä kun pääsee vapaaksi. Ja myös varsin taitava kiipeilijä! Usein se kiipeilee joko minua tai miestä pitkin, ensin jalkojen päälle, sitten mahaa pitkin olkapäälle ja siellä sitten taiteillaan, yritetään päästä vieläkin korkeammalle. Siinä saa aina olla varuillaan ettei se putoa ainakaan kovin korkealta.
Nyt Katariina on keksinyt uuden jutun: jos istun polvet ristissä, minun polven päältä pääsee alimmalle hyllylle! No, tätä harrastusta ei oikein tueta, koska ensinnäkin se pikkuotus hukkuu niin helposti sinne viikattujen päiväpeittojen ja muun vaatetavaran joukkoon, toiseksi hampaanjäljet kyseisissä tekstiileissä eivät ole meidän toivelistamme kärjessä ja kolmanneksi sieltä on jonkin verran putoamismatkaa, jos pieni sattuu tipahtamaan. Hamsterithan eivät näe kovin hyvin eivätkä osaa arvioida tai varoa pudotuksia.

Mies otti eilen Katariinasta videotakin kun se oli vapaana, täytyy katsoa jos siitä saa leikattua sopivanmittaisia pätkiä, niin voin laittaa tännekin videota näkyville.

Ei kommentteja: