20.5.09

Terveisiä vaatekomerosta

Läppäri ja WLAN ovat mainioita keksintöjä. Istuskelen tällä hetkellä vaatekomeron lattialla, naputtelen tätä postausta ja katson ettei Katariina saa päähänsä mitään äärettömän typerää. Kuten esimerkiksi miehen talvitakkia pitkin kiipeämistä. Katariinasta se oli kyllä varmasti hyvä idea.
Ja jos minulla olisi ollut kamera mukana, olisin saanut otettua kuvan, jonka otsikko olisi ehdottomasti: "Kun kissat on poissa, niin hamsteri hyppii näppäimistöllä". Arvaatte siis varmaan mihin Katariina löysi tiensä. Yritäpä siinä sitten pelata mahjongia kun hamsteri yrittää kiivetä näyttöä pitkin ylöspäin eli kirjaimellisesti melkein hyppii näytön edessä.
Katariinalla oli jossain vaiheessa jyrsimisvimma. Taisin mainita siitä blogissakin ohimennen, mutta joka tapauksessa se oli täällä vaatekomerossa innostuneempi jyrsimään pahvilaatikoita ja komeron ovea kuin vipottamaan missään. Nyt jostain syystä ei jyrsiminen kiinnosta vaan se juoksee ympäriinsä. Toimme tänne meidän toisen juoksupyörän ja se tykkää siinäkin vilistää vaikka voi tehdä sitä kyllä dunassaankin. Sen lisäksi Katariina viipottaa menemään muuallakin, ei vain juoksupyörässä.

Lähetys vaatekomerosta päättyy tähän.

1 kommentti:

jantta kirjoitti...

Huomenta, mitä kuuluu Katariinalle tänään? :)