7.5.09

Yhteiseloa Katariinan kanssa

Eilen Katariina heräili juuri pahimmoisesti kesken Suomi-USA-lätkämatsin. Koska miehellä oli nälkä ja syöminen kesken, piti minun hoitaa ulkoilutus. No onneksi hamsterin kanssa ei tarvitse pitkiä lenkkejä tehdä ulkona vaan nappasin Katariinan kuljetusboksiinsa ja päästin sen verryttelemään olohuoneen sohvalle. Ei sillä että jääkiekon katsomisesta olisi silti tullut mitään. Katariinaa paimentaessa täytyy olla koko ajan tarkkana, koska se karkaa äärettömän nopeasti.
Vähän aikaa se siinä kuitenkin sai toheltaa, mutta kun vauhti alkoi kasvaa liialliseksi, siirryin Katariinan kanssa vaatehuoneeseen (ja missasin kaikki USAn maalit ja oikeastaan koko toisen erän). Vipellystä riitti sielläkin, sitä ei hamstereista mitään tietämätön uskokaan, miten nopeita ne voivatkaan olla! Kun ne näyttävät niin tanakoilta ja ovat niin söpöjäkin, etteivät ne voi nopeita olla...

Meidän pitäisi jotakin saada tehtyä työhuoneesta Katariina-turvallinen huone. Ei siinä oikeastaan ole muuta ongelmaa kuin sähköjohdot ja verkkopiuha, joka kulkee keittiöön. Lisäksi työpöydän lipaston takaa avonainen sokkeli lienee syytä tukkia, muuten Katariina huomaa että sinne voi mennä karkuun ja me emme saa sitä sieltä pois mitenkään.

Ei kommentteja: