28.5.09

Bad hair morning

Tiedän, on suorastaan törkeätä julkaista meidän hienosta neidistä tällainen kuva. Kuitenkin olen muutaman kerran maininnut siitä, että Katariina on herätessään jokseenkin tuhnuisen näköinen. Vasta ahkeran ja pitkällisen sukimisen ja pyöriskelyn jälkeen se näyttää siltä samettiturkkiselta hienolta hamsteritytöltä, joka on tuttu tämän blogin kuvista. Tässä kuitenkin aamukarva-kuva todisteeksi siitä, etten ole kirjoittanut ihan soopaa.

No, paraskin puhuja, itse olen aamuisin aivan yhtä äreän näköinen kuin Katariinakin ja vasta aamupalan, meikin ja hiusten laiton jälkeen alan muistuttaa edes jossain määrin edustuskelpoista.
Ja Katariina suhtautui kuvaamiseen yhtä penseästi kuin minäkin, jos minua tultaisiin heti aamusta sohimaan kameralla: se mulkaisi pahasti ja kipitti nopeasti piiloon. En ehtinyt saada siitä kuin tämän ainokaisen kuvan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jokseenkin kyllä muistuttaa omistajaansa aamulla. Äreydenkin voi melkein aistia kuvasta. Eikös sitä sanotakin, että lemmikit ja niiden omistajat muistuttavat tai ainakin ajan myötä alkavat muistuttaa toisiaan...?

-Rättis

Sirpale kirjoitti...

Joo, tunnen kyllä sympatioita Katariinaa ja sen aamukarvaa kohtaan. Ja kuva ei valehtele äreästä olemuksesta yhtään, Katariina oli todella sen näköinen kuin olisi pahempikin liskojen yö (siis päivä) takana. Eli todellakin aivan kuin minä aamuisin!

Anonyymi kirjoitti...

Eikös me kaikki olla aamuisin enemmän tai vähemmän räjähtäneen näköisiä, miksei sitten tuo pieni karvapallokin?
-M-

Anonyymi kirjoitti...

Kuulun samaan sakkiin.
-MUR-MUR-