26.6.09

Kökötyspäivä

Katariinalla on tänään kökötyspäivä, siis kiima-aika. Mies onnistui nappaamaan tästä kiimapäivien jäykistelyasennosta kuvan joskus aikaisemmin. Jos siis naarashamsteri näyttää tältä, kun siihen koskee, se ei ole sairas eikä saamassa halvausta, vaan sillä on kiima.
Itsehän säikähdin aivan tavattomasti, kun Karamellilla oli ensimmäinen selkeästi havaittava kiimapäivä. Se käyttäytyi oudosti, oli vaisu ja kökötti tuossa asennossa ja olin ihan varma, että se kuolee nyt. Onneksi niin ei käynyt.


© KH

2 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Me kanssa säikähdettiin kersoina kun siskon naarashamsteri sai ekan kiiman. Tosin meillä se hamsteri jäykistyi tuohon asentoon pelkästään silloin kun siihen koski (oletettavasti se silloin luuli että nyt on tulossa joku uroshamsu tekemään temput...). Muistelen myös että nartusta lähti kiiman aikaan voimakas palanutta turkkia (!) muistuttava haju.

Menina kirjoitti...

Hih, muistampa minäkin ihmetelleeni moista. Meidän ihana edesmennyt Nipo tyttö tosin oli niin persoonallinen tapaus, että sen kanssa sai ihmetellä montaa muutakin asiaa :D
Ihana kuva Ms. kököttelijästä :)