3.6.09

Turbohamsteri juoksupyörässä


Taas samaa taattua kännykkälaatua. Mutta pitäisi kuvastakin välittyä Katariinan lempiasia: vauhti.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muuten Katariinan juoksupyörän ympärille kannattaa laittaa jotain kangasta tai paperia, ettei jalka jää väliin :) Toivolla oli kerran jalat ihan veressä, kun olivat lipsuneet raoista ja yhdeltä talvikko nakersi jalkansa irti kun se oli jäänyt jumiin pinnoihin.
http://www.petsie.fi/pet.php?petid=62680&s=images&img=19277081&do-jsBack=true&default=1

http://www.petsie.fi/pet.php?petid=28518&s=images&img=19367346&setid=20794 Noin kannattaa laittaa

Sirpale kirjoitti...

Katariinan omassa juoksupyörässä onkin paperi ympärillä juuri tämän takia. Se on pujoteltu pinnojen väliin. Petsiessä taitaa olla kuva Karamellin kuvagalleriassa, samalla tavoin on Katariinankin juoksupyörä päällystetty. Tässä videonpätkässä Katariina juoksee "komeropyörässä", siis siinä joka on meillä vaatekomerossa. Katariina juoksee siinä aina valvotusti eikä yleensä juuri tämän pidempiä aikoja kerrallaan, kun pitää taas jo toheltaa uuteen paikkaan. Tosin siihenkin aion kyllä laittaa paperin. Mietin tosin, kun jostain saisi sopivan palan jotain kivaa kangasta, josta saisi hyvin pitoa kynsille ja niin ollen vielä kovemman vauhdin... Jos sellaista kokeilisi tuossa komeropyörässä, kun Kata kuitenkin siinä juokseen aina valvotusti ja apu olisi lähellä, jos sattuisi tassu jäämään jostain syystä kiinni kankaaseen.

Anonyymi kirjoitti...

Vauhtia näkyy olevan, mutta niin oli karkillakin silloin nuorempana.
Ihan samaan tahtiin sai pyörä kyytiä.
-M-

jantta kirjoitti...

Samaa katoin minä kuten anonyymikin. Tuossa voi mennä jalka hajalle. Kannattaa ehottomasti laittaa pahvi tai tukeva kangas vaikka onkin kysessä komeropyörä. Hamsterin jalkaa on vähän hankala kipsata :)
Hauskoja pyöräilyhetkiä...ja lisää videoita. Niitä on mukava katella.