28.6.09

Ruokaesittely: Nestlen luomukasviksia ja -kanaa


Tarttui eilen Sokoksen ruokaosastolta mukaan tällainen mössöpurkki Katariinaa ajatellen: Nestlen luomukasviksia ja -kanaa. Samantyyppisiä ruokia on Katariinalle tarjoiltu kyllä aikaisemminkin, joten sinänsä tässä ei ole mitään niin kauhean uutta. Tuote sisältää perunaa (30,5%), porkkanaa (30%), vettä, broilerinlihaa (8%) ja kasviöljyä. Peruna, porkkana ja broileri ovat luomutuotettuja. Purkissa on 220 grammaa ruokaa ja Katariinalle se riittää helposti kymmeneksi kerraksi.
Kuvassa näkyy myös noita nyyttejä, olen pieniin muovipusseihin laittanut sopivia kerta-annoksia ja laitan ne nyytit pakastimeen. Sieltä niitä on helppo ottaa sulamaan aina kun siltä tuntuu. Muutenhan tuo ruoka ei säilyisi avattuna jääkaapissakaan kuin 2 vuorokautta.
Katariinalle tämä(kin) mössö tuntuu maistuvan.

4 kommenttia:

Menina kirjoitti...

Vaikuttaapas hyvälle :) Pitää ehdottomasti kokeilla. Meidän hamsteriherra tosin on nirsoin kaikista naksuttimistani, joten saas nähdä miten käy - raati on vaativa ;)
Meillä ei muuten varsinkaan jälkiruokapilteistä jää mitään pakastettavaa - herkkusuu mamma pitää siitä huolen ;D

Sirpale kirjoitti...

Minä en ole noita jälkiruokamössöjä Katariinalle vielä kokeillutkaan. Ellei jotain ananas-omenasosetta lasketa mukaan. Katselin eilenkin jotain marja-jogurtti-systeemejä, mutta kaikkiin niihin oli lisätty hedelmäsokeria ellei peräti tavallistakin sokeria. Ei se hedelmäsokeri kai olisi hamsterille maailman pahin asia, mutta kun Katariina on muutenkin sen näköinen, että ruokakupilla on viihdytty, niin yritän välttää ylimääräisiä sokereita. Onhan tässäkin toki kasviöljyä, mutta nähtävästi hyvin vähän ja ajattelen itse sen niin, että se tekee turkille hyvää. Ja kaiken tämän jälkeen Katariina oli jättänyt täksi aamuksi mössöä kuppiinsa eli joko se ei olekaan niin hyvää tai sitten sille ei muuten vain kelvannut...

jantta kirjoitti...

Nyt se sitten tapahtui. Hilma talvikko nukkui pois ;( Taavi ja Ernesti vielä porskuttaa.

jantta kirjoitti...

Nyt on varattu kaksi campbell hamsteria :) Hilma oli tytön hamsu ja hän haluaa ehottomasti uuden. Ei oo kyllä tarvinnu hoidosta hälle huomauttaa kertaakaan. Onhan tytöllä kyllä ikääkin 15v. ja erittäin tunnollinen, joten uskaltaa ottaa uusia eläjiä. Nyt vaan odotellaan, että syntyvät ja tulevat luovutusikään. Joten valoa tunnelinpäässä.