10.4.10

Ideaparkin Faunattaren hamsteripäivä takana

Olen juuri kotiutunut Ideaparkin Faunattaressa pidetystä hamsteripäivästä. Siellähän oli tänään virallisesti kani- ja jyrsijäpäivä, ts. niiden tuoteryhmien tarjouksia jonkin verran, mutta esitteillä oli myös kaikki hamsterilajit ja Hamsteriyhdistys noin muutenkin.
Päivä oli huomattavasti vilkkaampi kuin mitä tammikuussa Linnainmaalla pidetty, mutta onhan tietysti melkoinen ero Linnainmaan Citymarketilla ja Ideaparkilla. Ihmisiä riitti koko ajan hamsterihäkkien luona, lapset saivat silitellä useita hamsuja ja joitain pitää sylissäänkin. Kiinnosti se silittely aikuisiakin, ettei se pelkästään lasten huvi ollut. Kaikkia lajeja pääsi katsomaan ihan lähietäisyydeltä eikä vain boksin läpi.
Minskin Buddy-hamsteri (syyrialaisuros Rio Grande Saunabad) osoittautui tälläkin kerralla todella loistavaksi esittelyhamsteriksi. Sitä sai vieraatkin pitää sylissään ja se ei tuntunut saavan vellaamisesta tarpeekseen.
SHY:n esitteitä jaeltiin aika monelle ja toivottavasti hamsteritietous leviää sitä kautta. Eikä pahaa tekisi vaikka saataisiin Tampereenkin seudulle uusia hamsteri-ihmisiä.

*edit*
Niin ja olihan kyseisessä Faunattaressa myynnissä helmiäisvärisiä talvikonpoikasia. Varsinkin niistä naaraista yksi ihan varmasti huusi minun nimeäni ja harkitsin jo ihan vakavasti, että ostaisin sen...

Tässä vähän alkupaloja kuvista.

Susa-Erma's-talvikkopoikanen, taisi olla ehkä neliviikkoinen.


Syyrialaispoikue


Uninen Buddy

2 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Voi ei, aina mä missaan nämä hamsteripäivät.... :/

imlacking kirjoitti...

Voi vitsi mitä mussukoita :D. Mulla on ehkä hankinnassa hamsu-uros mutta en oo kyl saanut tehtyä asian eteen mitään.