28.4.10

Jättiläisterraario!

Hahhaa! Olin katsellut Huuto.netistä erästä 140*50*50-senttistä terraariota, jossa oli verkkokansi valmiina, mutten ollut uskaltautunut ostamaan sitä tuolloin. Nyt kuitenkin, harkittuani asiaa ja saatuani aiempiin pohdintoihini vastauksen, että terrojen siistimiseen riittää purujenvaihto ja pyyhkiminen kostealla, päätin kysyä myyjältä, josko se olisi vielä myymättä. Terran mukana tulee myös sille sopiva taso, mikä on hyvä asia, koska meillä ei olisi sopivan kokoista tasoa noin isolle terralle.

Ja terraario on edelleen myymättä, joten lupauduin ostamaan sen pois! Käyn luultavasti hakemassa sen ensi viikolla, jos myyjälle vain sopii. Terra on niinkin sopivasti kuin Orivedellä eli ei kaukanakaan Tampereelta ja minulla on vielä ensi viikon auto käytössä, joten nouto ei ole ongelma. Toivon ainakin niin, sillä jos terra ja taso eivät mahdu auton perään kun takapenkit kääntää alas, niin sitten olenkin ihmeessä.

Nyt pitäisi vielä vain keksiä, mihin sijoitan nuo huonekalut, joiden tilalle terra tasoineen tulee ja että miten kerron tästä uusimmasta hankinnasta miehelle... Mutta on siinä Katariinalle tilaa kerrakseen! Olen kyllä sitä mieltä, että tuollainen olisi pitänyt hankkia jo aiemmin, koska Katariina ei ole nykyisin enää yhtä aktiivinen kuin aiemmin (tai sitten se on taas palannut yökyöpelimoodiinsa ja herää kunnolla vasta sen jälkeen kun me olemme menneet nukkumaan).
Mietiskelin sitäkin, että pitäisiköhän Hilma sitten sijoittaa Katariinan dunaan, jättää tuo 70-senttinen duna varadunaksi ja hukata kokonaan se pienin duna. Arvaan kyllä mitä mies siihen sanoo: "Nii, sit meille tulee kohta kolmas hamsteri, kun on kerran dunakin jo valmiina. Ja neljäs ja viides ja..."

2 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Katariinan dunaanhan mahtuisi loistavasti campbellikaverukset! :D

Sirpa kirjoitti...

Älä yllytä :) Campbellit olisivat kyllä kivoja kokeilla joskus, kaihdan vain vähän sitä diabetes-riskiä. Tosin menisihän siihen kivasti pieni robolaumakin, eikö totta? Mutta katsotaan nyt ensin miten Katariinan käy enkä ala sitä nyt vaihtamaan uuteen asumukseen vaikka käynkin sen terran hakemassa.