2.6.10

Hilman ruusuke

Piti nyt kiinnittää tuo Hilman saama kunniapalkintoruusuke sen dunaan.


Sitten vähän päivitystä tuosta 13.6. PiNan lemmikkinäyttelystä. Hamsterienkin tuomari on nyt vihdoin ja viimein selvinnyt: Satumetsän Niina Toivonen on tuomarina eli ihan virallinen SHY:n tuomari on kyseessä ja sijoitukset ovat kelvollisia SHY:n arvonimien hakemiseen. Ilmoittautumisaikaa on samalla pidennetty 5.6. eli ensi lauantaihin asti.

Mietiskelen edelleen kovasti sitä ensi sunnuntain juhlanäyttelyä Littoisissa. Hilman otan sinne mukaan joka tapauksessa, sekä ulkomuotoon että lemmikkiin. Lemmikkiluokastahan se viimeksikin sai mukavat arvostelut ja jos tällä kertaa saan leikattua sen räpiköijän kynnetkin paremmin, niin hyvä juttu. Ulkomuotoonkin ajattelin sen ilmoittaa, ihan noin niin kuin kannatuksen vuoksi, Hilma on ollut joskus nuorena ulkomuotoluokassa ja saanut sieltä mukavat, joskaan ei loistavat arvostelut. Olisi kiva nähdä, mitä mieltä ruotsalainen ulkomuototuomari on meidän Hilmuskasta.

Mutta Loviisa sitten! Karri jo esitti epäilyksensä siitä, että miten se neiti elohopea pysyisi muka tuomarien käsissä, mutta minä luotan siihen, että tuomari on kuitenkin paljon hamstereita käsitellyt ihminen ja hän osaa suhtautua sopivalla varovaisuudella parikuiseen reikäpäiseen hamsterikakaraan. Loviisa voisi mennä pelkkään ulkomuotoluokkaan, niin ei tarvitsisi niin kovin paljon häiritä sitä.

Siinä nyt vain on se, että kun PiNan tuomari varmistui, niin olen 100% varmuudella viemässä molemmat karvakot Niinan arvosteltavaksi. Toinen pointti on se, että jälki-ilmoittautuminen Littoisten näyttelyyn maksaa aika tavalla, kymmenen euroa per eläin standardiluokkaan ja 6 euroa per eläin lemmikkiluokkaan. Jos siis Loviisa menisi standardiin ja lemmikkiin ja Hilma myös molempiin, niin siitä tulisi 32 euron lasku plus vielä matkakulut... Loviisan väristä olisi kiva saada kuitenkin tuomarin arvio, joten minä nyt mietin vielä pää savuten, mikä olisi fiksuinta ja parasta nyt näiden näyttelyiden kanssa. Kuitenkin elokuun lopulla on tulossa SHY:n näyttelyt Hyvinkäällä, jonne sitten ainakin otan Loviisan mukaan ellei nyt satu mitään erikoista ennen sitä.

Ei kommentteja: