5.6.10

Huomiset juhlanäyttelyt Littoisissa

No niin, nyt olen sitten tehnyt päätöksen, että huomenna Littoisten juhlanäyttelyyn lähtee meiltä vain Hilma. Ja senkin yritän ilmoittaa vain lemmikkiluokkaan. Loviisaa en siis ota mukaan lainkaan, koska on kyseenalaista, otetaanko ulkomuotoluokkiin jälki-ilmoittautumisia lainkaan. Jo etukäteen ilmoittautuneitakin on aika paljon! Sama juttu talvikoiden kanssa ja ruotsalainen Lotta Ling arvostelee sekä syyrialaisten että talvikoiden ulkomuotoluokat, tarjolla on hänelle siis 120 hamsteria jo pelkkiä ennakkoilmoittautuneita. Luulen, että jälki-ilmoja ei ainakaan näihin kahteen lajiin oteta. Ja miksi Loviisaa sitten raahaamaan "pelkän" lemmikkiluokan takia Littoisiin asti, kun viikon päästä on lemmikkinäyttelyt täällä Tampereellakin?
Hilma tulee mukaan lemmikkiluokkaan vähän niin kuin kannatuksen vuoksi. Ja mistä sen tietää, vaikka se tälläkin kertaa keksisi jotain päätöntä puuhaa, jolla saisi lemmikkituomari Saija Kukkohovin ihastumaan...

Minä itse lupauduin toimimaan sihteerinä, kun ilmeni että ruotsalaistuomarit arvostelevat englanniksi. En ole kuitenkaan Lotta Lingin sihteerinä vaan Sebastian Mårtenssonin, joka tuomaroi roborovskien, campbellien ja kiinankääpiöhamstereiden ulkomuotoluokat. Hänellä ei ole tuomaroitavana kuin reilu 50 eläintä. Itse en ole kuitenkaan koskaan ollut sihteeröimässä näitä lajeja ja muutenkin ovat oudompia minulle, joten saapa nähdä miten minun käy.
Päivästä voi tulla pitkä, juurikin viitaten siihen, että Lotta Lingillä on niin paljon eläimiä ja meidän kyytiläisillä on mukana nimenomaan syyrialaisia ulkomuotoluokassa ja kai talvikoitakin. Lähtö on Tampereelta puoli 7 aamulla ja takaisin kotiin päästään herra ties milloin. Tarjolla on (toivoakseni!) lounas työntekijöille, mutta varaan itselleni kuitenkin mukaan jotain välipalaa sekä juotavaa.

Ei kommentteja: