14.3.09

Uusi tulokas varattu!

Oi että! Meille on varsin todennäköisesti tulossa ensi viikonloppuna uusi pikkukaveri, se hunajanvärinen naaras, josta kirjoitin jo aikaisemmin. Saattaa olla ettei se olekaan varsinaisesti hunaja vaan hunaja-kyyhkynharmaa (huky), mutta ne värit ovat erittäin lähellä toisiaan ja erottaminen voi olla vähän hankalaa. Minä en tiedä tarkalleen ottaen hamstereista, mutta aika monella muulla eläimellä myös väri kehittyy siinä samalla kun eläin kasvaa täysikasvuiseksi, niin että jos tässäkin tapauksessa värin näkee varmasti sitten vasta aikuisena.

Joka tapauksessa toistaiseksi vielä nimetön pikkukaveri on syntynyt 28.12.08 eli se on nyt suunnilleen kahden ja puolen kuukauden ikäinen. Poikasen emä on Pai, lyhytkarvainen creme ja isä Terho Onni, lyhytkarvainen hunaja-kyyhkynharmaa valkonauhainen. Ja tämä oli tosiaan siitä yhdistelmästä (creme+keltapohjainen väri), jota ei saa käyttää jalostukseen keltaisen värin "pilaantumisen" takia.
Tässä kuvassa taitaa olla tämän blogin tuleva päätähti. Eikö olekin suloinen?

Nyt täytyy äkkiä alkaa pestä noita häkkejä ja kalusteita uutta tulokasta varten. Se saa kuljetusboksiinsa mukaan vähän vanhoja puruja ja muuta kotoaan, missä on tuttu haju, jos se vähän rauhottaisi sitä uudessa kodissa.

Vähänkö olen täpinöissäni?!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi, miten suloinen pakkaus!!!
-MUR-MUR-

Anonyymi kirjoitti...

Jess... Hienoa!
Söpön näköinen otus!
Toivotan lämpimästi onnea ja hauskoja hetkiä uuden viipottajan kanssa.
-M-