14.5.10

Näyttelyt 23.5.2010

Pirkanmaan Nakertajat järjestää kevätnäyttelyt 23.5.2010 Ikurissa. Tänään on viimeinen ilmoittautumispäivä ja ilmoitinkin juuri äsken Hilman mukaan. Hamstereille on tarjolla lemmikkiluokat, tuomarina on Saana Kankare.
Aion ennen tuomarin pöydälle joutumista pyytää jotain kokeneempaa talvikkoihmistä näyttämään, miten tuon vipottajan kynnet muka leikataan kaikki kerralla. Kuten kirjoitin jo aikoja sitten, Hilman kynsienleikkuu on vähän pitkällinen projekti, kun kerralla saa leikattua vain kynnen tai pari, Hilma ei näet pysy paikoillaan sitten yhtään. Ehkä minulla on vain kiinnipitotekniikassa hiomista tai en muuten vain osaa...
Ihan mielenkiintoista kuitenkin kuulla, mitä mieltä tuomari on meidän tytön kunnosta. Onko se pulska, onko se hoikka, millainen sen turkki on, mitä sen luonteesta ollaan mieltä ja niin edelleen. Hilma on ollut vuosi sitten näyttelyissä kertaalleen, mutta vain ulkomuotoluokassa ja sai sieltä kelvolliset arvioinnit (sain kaikki paperit mukaan Hilman ostaessani), mutta lemmikkiluokassa se kai ei ole ollut koskaan.

Ei kommentteja: