15.10.08

Isompi duna!

Sain tänään vihdoin ja viimein ilmoituksen Matkahuollosta, että pakettisi on saapunut. Paketti sisältää yhden kappaleen Pikkulinnasta tilattuja Gabber Garda-dunia. Vihdoin ja viimein! Tilasinhan sen dunan jo puolitoista viikkoa sitten ja kun maanantaihin mennessä ei tilauksesta ollut kuulunut mitään, otin yhteyttä Pikkulinnaan sähköpostitse. Heillä on ongelmia järjestelmän automaattisissa lähetystoiminnoissa, joten en ollut saanut tilausvahvistusta lainkaan. Sain sen kuitenkin sähköpostilla, maksoin sen ja duna laitettiin heti tulemaan. Ja nyt se on täällä!

Mitähän Karamelli mahtaa tuumata uudesta dunastaan? Sinne mahtuu nyt hyvin siltamökki, juoksupyörä ja muuta aktiviteettia. Ajattelin varustaa sinne myös oman vessanurkan, jos se oppisi tekemään tarpeensa sinne. Helpottuisi häkin siivoaminenkin. Yksi asia vain mietityttää: mitenköhän sinne saa asennettua juomapullon? Onko dunan kyljessä reikää juomapullolle vai täytyykö itse alkaa säveltää jotakin? Luulen kuitenkin että kyljessä on valmiiksi reikä, eikö siltä näytä ainakin tämän kuvan perusteella? Veljeltä sain ison vesipullon, jonka saa sitten metallilangalla kiinni dunan luukkuun.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta, Tulin taas lueskelemaan karamellin kuulumisia :)

Anonyymi kirjoitti...

Näinköhän oppii käyttämään jotain vessanurkkausta kun on ikänsä tottunut tekemään tarpeensa minne sattuu. Vanha koira ei opi uusia temppuja, vaikka eipä hiirulaista oikein voi koiraan verrata.
-M-

Anonyymi kirjoitti...

Pikkulinna on aika edullinen verrattuna muihin eläintarvikeliikkeisiin.

Sirpa kirjoitti...

Paitsi että Pikkulinna on näemmä lopettanut sittemmin...