10.10.08

Touhua ja tohinaa

Joo-o, Karamelli vaatii isomman dunan. Ajattelin tarjoilla sille vähän vaihtelua ja laitoin ostamani siltamökin sen dunaan. Koska en viitsi ottaa juoksupyörää pois enkä vanhaa mökkisysteemiä (koska sitten minulla ei olisi paikkaa vesipullolle), niin dunasta tuli aika ahdas. Mutta ai että se siltamökki on ihana Karamellin mielestä! Se möngertää mökin sisällä puruissa, käy välillä mönkimässä mökin ulkopuolellakin ja kokeilee mökkiin hampaitaan. Vimmattu pölinä ja nuuskutus vain käy! Onpahan pikkuhiirulle siinä tekemistä ensi yöksi.

Funtsin tuota viimeksi kirjoitettua allergiaepäilyjuttua. Se kieriskely ja rapsuttelu sopisi hyvin siihen hajuhommaan eli Karamelli yrittää epätoivon vimmalla saada puruista tutunhajuisia. Nimittäin nyt kieriskely ja rapsuttelu on vähentynyt liki olemattomiin. Tosin Karamelli on löytänyt sisäisen myyränsä, se tonkii puruissa kuin parempikin maamyyrä!
Sille karvattomalle laikulle voisi olla muitakin selityksiä kuin allergia. Ensinnäkään se ei ole karvaton, huomasin sen kun tutkiskelin touhon takalistoa tarkemmin. Siinä on lyhyempi karva, mutta kalju se ei ole. Se olisi voinut kulua jossakin ahtaammassa paikassa. Tai sitten kyse on vanhenevan naaraan hormonitoiminnan vähenemisestä ja sen aiheuttamasta karvattomuudesta, nämä selityksen karvattomille tai huonokarvaisille laikuille tarjosi Satumetsän oireita ja ohjeita-sivu.

Satumetsän sivuilta löytyi toinenkin kiinnostava artikkeli: Mitä hamsteri on. Viikon kokemuksen perusteella tuo pitää kyllä paikkaansa. Karamelli on ahne, muttei tyhmä. Päättäväinen ja rohkea. Ovelakin tarvittaessa ja itsepintainen. Ja tälläkin hetkellä kuuluvasta kuopsutuksesta päätellen kuten kaikki naiset: innokas sisustaja.
Kuvaa en saanut tänäänkään otettua. Karamelli ei tule mökistään ulos vaan touhuaa siellä.

Ei kommentteja: