8.10.08

Mitä tauteja hamsterinpuremasta saa?

Aina sitä oppii uutta. Esimerkiksi sen, että kun on syönyt sipsejä, on parempi mennä pesemään kädet ennen kuin lykkää ne hamsterin häkkiin. Ilmeisesti suola, rasva ja mausteet olivat Karamellin mielestä niin houkuttelevan tuoksuisia, että sitä piti ensin nuuskia ja sitten maistaa. Ja se rouhaisi minua sormesta! Iho meni rikki, joten tuleekohan tässä nyt kaikki sairaudet rutosta raivotautiin?

Aiemmin Karamelli ei ole yrittänyt minua purra, ei edes sen maanantaisen kiinniotto-operaation yhteydessä. Käsissäkin se vain räpisteli, muttei yrittänytkään sovitella hampaitaan minun sormiini. Ja muuten se on tullut vain uteliaana nuuskimaan. Tämänkin kyllä panen ihan omaan piikkiini, sitäkös en pessyt käsiäni...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hamsun hampaat napsahtaa kyllä heti sormeen jos se haistaa niissä ruoana. Näkö on ilmeisesti sen verran huono (luuko ja hajuaisti tosi hyvät) ettei erota sormea nakista :)
Ite oon saanu kans muutaman pureman samalla tavalla. Purema paranee tosi hyvin. Ei tulehtunut mutta sormi oli vähän arka puremakohasta muutaman päivän. Kyllä se hamsu sen verran syvälle nappaa:)