22.10.08

Terroristirotta

Kerroinhan aikaisemmin laittaneeni Karamellille wc-laatikon, muovisen karkkilaatikon, johon laitoin pohjalle ostamaani LindoRod-jyrsijähiekkaa, puruja ja vähän vanhoja papanoita malliksi. En tiedä osaako Karamelli sitä ihan sataprosenttisesti käyttää, mutta on sinne ainakin parit pisut ja kääkänät ilmestyneet. Kaiveluun ja tonkimiseen Karamelli sitä kuitenkin eniten käyttää, jopa niin että hieman pölyävä hiekka kuorrutti dunan vaalealla pölyllä sisältä ja ulkoa!

No, pari yötä se sai olla rauhassa, mutta sitten pottaterroristi iski ja jyrsi muovilaatikon rikki. Vaihdoin nyt wc-laatikoksi pienemmän, pyöreän kiviastian, jota se taatusti ei saa jyrsittyä, mutta se on kuitenkin vähän liian pieni tonkimiseen. Ajattelin lähteä etsiskelemään tänään kaupungilta jotain sopivaa keraamista kukkaruukkua tai vastaavaa, joka kestäisi meidän hirviöhiiren hampaat. Sokoksen sisustusosastolla näin joitain aikoja sitten kukkaruukkuja, matalia soikionmuotoisia ja keramiikasta tehtyjä. Tyttöhamsterille sopivasti kyljessä oli vielä jotain ruusukoristeita ja keraaminen astia taitaisi olla sen verran painavakin ettei Karamelli saa sitä kaadettua vaikka myllertäisikin vähän ronskimmin.

Viime viikolla kävin ihan muilla asioilla kaupungilla ja kiertelin joutessani myös Pentikin liikkeessä. Siellä näin jonkun astian, josta ajattelin heti että tuo voisi olla Karamellille sopiva vessa-astia. Itseänikin alkoi jo naurattaa: meilläpäs onkin niin fiini hamsteri, että sillä on Pentikin potta!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hih, onpa tosiaan kallis maku teitin hamsulla...vain Pentikki kelepaa =D