2.10.08

Kohta se OIKEASTI tulee!

Lauantaina, puolen päivän jälkeen pitäisi saapua Hamsteri Expressin erikoiskuljetus Hakunila-Tampere ja blogin päätähti saapuu näyttämölle. Vähänkö jännittää...
Soittelin tuossa veljelleni ja kyselin vielä muutamia juttuja hamsterista. Veli tuo samalla puoli pussillista puruja ja vähän ruokaa, muutaman varajuomapullon ja noin muuten kaikki hamsterilaisen tarvikkeet.
Karamelli (on kuulemma suurella todennäköisyydellä naaras) saanee kyydin ihan ikiomassa häkissään, joten se kuljetusboksi tuli ehkä vähän turhaan hankittua nyt tai ainakin postitettua siskolle, mutta väliäkö tuolla nyt niin. Häkki kääritään pyyhkeeseen lämmön pitämiseksi tasaisena ja se sijoitetaan auton takapenkille. Hiiru ei välttämättä huomaakaan kun se on jo uudessa kodissa, oletettavasti se nukkuu kuitenkin matkan ja pitkälle iltaan.

Netistä on löytynyt aika kivasti hamsteriaiheisia sivuja, mutta lähdekritiikkiä on harrastettava tiukasti. Liian moni hakukoneiden kautta löytynyt sivu paljastuu ala-asteikäisen "hamsterit on niin ihania"-sivuksi ja jopa Hamsteriyhdistyksen foorumi tuntuu olevan samaa sarjaa, vaikka siellä onkin kyllä aika hyödyllisen oloinen "Asiantuntijat vastaavat"-palsta, jonne ei kuka tahansa voi vastata mitä sattuu.
Voisin kuitenkin suositella seuraavia sivuja:
Satumetsän hamsterinhoito-ohje
Oireet ja sairaudet (edelleen Satumetsän juttuja)
OSJH:n syyrialaisen hoito-ohjeet
SEY: syyrianhamsteri

Ei kommentteja: